Knokkon Nokkos-luomupuuvilla lanka
Knokkon Nokkos-luomupuuvilla lanka Knokkon Nokkos-luomupuuvilla lanka

Knokkon Nokkos-luomupuuvilla lanka

Knokkon
32,20 €
Sisältää alv. 0.00 %

Knokkonin nokkos-puuvillalanka kudontaan

Saatavuus 9 kpl

NYT LANKA-MAIJALTA KNOKKON EKOLOGISET NOKKOSLANGAT KUDONTAAN!

Eettisiä ja ekologisia käsitöitä varten on Knokkonin nokkos-puuvillalanka, jossa puuvilla on luomusertifioitua. Tämä himmeäkiiltoinen lanka sopii hyvin sekä virkkaukseen että kudontaan.

Eurooppalainen innovatiivisesti tuotettu ekologinen nokkonen on erittäin korkeatasoinen kuitu, jossa on himmeä kiilto. Nokkosen kulta-aikana 1700-luvulla kuninkaalliset käyttivät vaatteissaan nokkosen hienoimpia kuituja, joita tässä langassa on 30 %. Uuden innovaation ansiosta on mahdollista päästä valmistamaan itse nokkosta sisältäviä tuotteita ja nauttimaan nokkosen erinomaisista ominaisuuksista. Nokkoslankaa on miellyttävä kutoa, käsituntuma on lämmin ja valmis tuote on hengittävä nokkosen ydinkuidun rakenteen ansiosta. Kuitu on juuri sopivasti huokoinen, että se pitää ihon sopivan lämpöisenä.

Knokkonin tavoite on pitää tuotteiden hiilijalanjälki mahdollisimman pienenä. Materiaalit ovat ekologisia ja ne hankitaan niin läheltä kuin mahdollista. Nokkos-puuvillalanka on ekologinen valinta myös siksi, että materiaalien viljelyssä ei käytetä lainkaan kasvinsuojeluaineita, eikä torjunta-aineita. Nokkonen tarvitsee kasvaakseen vain luonnollista sadetta eli näin säästetään myös pohjavettä.

70% luomupuuvilla 30% nokkonen 

100g/1600m

Puikkosuositus hyyyvin pieni

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet